Časovnica

Seminar poteka v časovnem okviru enega meseca in sicer:

I. TEDEN

Udeleženci prejmejo po pošti domov gradivo in naloge (tri iz civilnega in tri iz kazenskega dela) ter dostop do spletne učilnice. Na spletni učilnici si  udeleženci lahko ogledajo uvodno predavanje iz civilnega in kazenskega dela. Posnetke si lahko ogledajo večkrat z možnostjo, da postavijo pisna vprašanja v zvezi s predavanji na elektronska naslova predavatelja. Posnetki uvodnih predavanj so na voljo slušateljem do izteka seminarja. Prvi torek ali četrtek v mesecu se predavatelja in udeleženci srečajo v e-učilnici, kjer jim predavatelja odgovorita na vnaprej postavljena vprašanja vezana na uvodno predavanje. 

II.TEDEN

Udeleženci rešitve prvih dveh nalog (1C in 1K) posredujejo po elektronski pošti v PDF formatu  na elektronska naslova predavateljev. Po prejemu rešitve nalog vsak predavatelj nalogo popravi, poda pisno mnenje in pripombe ter se z vsakim slušateljem pogovori individualno (*video klic preko e-učilnice v dolžini 40 minut). Komentar in pripombe slušatelj prejme tudi po elektronski pošti (PDF format). Časovnico (seznam individualnih konzultacij) udeleženci prejmemo po elektronski pošti.

III. TEDEN

Udeleženci rešitve drugih dveh nalog (2C in 2K) posredujejo po elektronski pošti v PDF formatu na elektronska naslova predavateljev. Po prejemu rešitve nalog predavatelja nalogi popravita, podata pisno mnenje in pripombe ter se z vsakim udeležencem pogovorita individualno (*video klic preko e-učilnice v dolžini 40 minut). Komentar in pripombe slušatelj prejme tudi po elektronski pošti (PDF format). Časovnico (seznam individualnih konzultacij) udeleženci prejmemo po elektronski pošti.

IV. TEDEN

Udeleženci se sami doma preverijo v simulaciji izdelave pisne kazenske in civilne sodbe sodišča prve stopnje na podlagi vnaprej pripravljene zadeve ob enakih pogojih kot na izpitu v podanem časovnem okvirju 8 ur. Svoje odločbe (3K in 3C) posredujejo po elektronski pošti na naslov predavateljev. Predavatelja najkasneje v 7 dneh (v nujnih primerih tudi hitreje) po prejemu  naloge 3C in 3K pošljeta udeležencem pisne komentarje odločb  in podata ustrezne predloge in usmeritve za nadaljnje delo in uspeh na izpitu.

« Maj 2024 »

Pon Tor Sre Čet Pet Sob Ned
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31